Skip to content

The Mighty Quest for Epic Loot Review – Hack and Slash Done Right – Droid Gamers

2 de april de 2021

Nu har jag skrivit många gånger om hur frustrerande det är för ett mobilspel att möta dig mot andra spelare när det finns betalda metoder för att få bättre artiklar. Men låt inte rovdjur skaffa dig en välgjord och engagerande mobil.

Men det är lön att vinna?

Ja, jag kommer inte att argumentera för att The Mighty Quest for Epic Loot har alldeles för många valutor och kistor i spelet. Men det verkar inte störa mig lika mycket som andra spel.

Kanske beror det på att jag bara har spelat ett par dagar och den verkliga frustrationen ännu inte har börjat. Eller kanske är det för att jag inte har brytt mig om arenan som är PvP-läget i spelet.

Det kan vara en kombination av ovanstående, men det jag försöker säga är att du kan ha det bra utan att spendera en krona! Ja, du kan rensa kampanjen mycket snabbare genom att köpa kistor och få ett bra vapen tidigare.

Eller så kan du slutföra många prestationer och uppdrag för att tjäna kistor på det goda gammaldags sättet. Jag letade inte efter en enkel åktur, jag letade efter en hel del utmaning när jag spelar ett så kallat dungeon crawling-spel.

Var det utmanande?

Den här frågan är lite svår att svara på. Utmaningen är inte att bekämpa fiendernas horder eftersom du har en så stor hälsostång att det är svårt att dö. Det är mer av en utmaning att försöka få varje nivå till tre stjärnor.

För att kunna stjärna en nivå måste du slutföra den på en tid under tre minuter medan du dödar alla fiender. Om du vill ha en bonusutmaning finns det också tre kistor att hitta i varje nivå.

De första världarna i äventyrsläget erbjuder inte för mycket utmaning förutom chefsstriderna. Men den goda nyheten är att det finns ett spårläge för oss som gillar mer strid.

I försöksläget har du bara ett visst antal försök att komma igenom några knepiga nivåer. Ju fler artiklar i ditt lager du marknadsför till nästa stjärnnivå, desto fler nivåer kan du prova. Så att uppgradera ditt svärd, rustning och sköld har var och en en unik prövning.

Låter kul!

Jag har bara spenderat några dagar på The Mighty Quest for Epic Loot och jag är inte uttråkad än. Det finns några saker jag inte kommer att slösa mycket tid på, som att slåss mot andra spelare som har köpt bra utrustning, men det betyder inte att du inte ska spela.

Det kan finnas steg senare där du behöver få episk byte att passera. Men det är bra för mig, jag kommer antingen att odla och mala för denna byte eller sluta spela helt.

Jag tror att ett videospel bara är så bra som den upplevelse det ger dig och jag har en bra upplevelse hittills. Om du kommer in i The Mighty Quest for Epic Loot med ett öppet sinne är jag säker på att du kommer att njuta av din tid här också.