Skip to content

Vad händer när du överger din djurpassage: New Horizons Island

11 de maj de 2021

Animal Crossing: New Horizons är ett spel som kräver uppmärksamhet. Så som det är strukturerat ska du spela varje dag eller åtminstone checka in för att se vad som händer. Som att borsta tänderna eller ta ut papperskorgen, Djurkorsning är i sin kärna en syssla. Så vad händer om du glömmer att göra den jobbet i två månader?

Jag har inte besökt The Okay Cay, min Animal Crossing: New Horizons ön, sedan slutet av maj, när en så kallad vän använde spelet för att skruva mig ur 30 dollar. Sedan dess har Nintendos PacSun-livssim fått flera uppdateringar. Nu kan du gå och simma. Du kan dröm och på söndagskvällar kan du njuta av fyrverkerier. Det senaste tillskottet återinförde ”förmågan” att falla platt på ditt ansikte.

Jag ville in i åtgärden, men jag hade också hört det Djurkorsning spel straffar spelare för att de lämnar sina städer oskadade.

Visst nog, käppar krossade marken. Alla träd var helt blommade med frukt och påsar med pengar (något som skulle hända under en långhelg, rättvist). Strandlinjen verkade ha fler snäckskal än sand. Jag räknade mer än ett halvt dussin korsluckor som indikerar grävfläckar. De hantverksresurser, som hackat trä, som jag lämnade utspridda var fortfarande exakt där jag lämnade dem. Men utöver det var ön inte precis i oordning.

Tidigare Djurkorsning spel beryktade berömda frånvarande spelare genom att gro ut oövervakliga kluster av ogräs. Osäkta delar av ön – de bergiga norra sträckorna, de centrala våtmarkerna, slätterna i öster som säkert är hemsökta – var verkligen full av riktigt, märkligt förtjusande ogräs. Men mest utvecklingen på The Okay Cay är koncentrerad i öns sydvästra hörn, och den växande byn saknade helt sådan tillväxt. När den mänskliga byboren är i frånvaro, tar de djurmedborgarna upp slacken?

Om du återvänder kan du satsa på att medborgarna får en blandad reaktion. Här är en grepppåse om hur jag behandlades:

  • Isabelle, oåterkallelig glad som alltid, sa till mig att jag efter en lång väntan äntligen kunde simma och dyka till havs. Åh, men jag måste först köpa en våtdräkt innan jag gör det. Gissa.
  • Rudy var över månen för att se mig. Han lärde mig att flexa. Han kallade mig också en mysk och beklagade det faktum att, trots att han oavbrutet höll sig vid en träningsplan som skulle få Dwayne ”The Rock” Johnson att vinna, kunde han fortfarande inte lyfta sitt hus.
  • Walker var förtvivlad – kunde inte tro att jag hade saknats i mer än tre månader. (Faktakontroll: Det har gått två månader och sex dagar.) I slutet av vår chatt övertygade han sig själv om att vi bara hade spelat ett månadslångt spel med göm och sökning och att han var väldigt dålig på det.
  • Gayle frågade mig om jag har undvikit henne och sedan spirat in i en bedrövlig tirad av självtvivel och osäkerhet.
  • Tammy var mindre störd. Hon berättade att hon förstod, sa att en fullsatt social kalender är överväldigande och noterade att hon så ofta behöver sitt utrymme också.
  • Tom Nook, alltid laserfokuserad på affärer, erkände inte ens min frånvaro. Han tilldelade mig en uppgift och sa att jag skulle prioritera det även om jag inte ”hade tid”. Tack, Tom.

Ingen, såvitt jag kan förstå, flyttade bort. Men The Okay Cay fick några nya invånare: kackerlackor. Detta sporrade lite hatpost.

Det mesta kom från Happy Home Academy, en sammansatt husförening som tyckte att det var värt att skicka mig upprepade meddelanden om mitt hem rankning (rankad B, med 1804 poäng, varje gång) innan det uppenbarligen var tillräckligt beslutat. ”Vi anser att detta borde vara uppenbart, men det är inte bra inredningsdesign att låta kackerlackor springa runt ditt hem”, skrev de. ”Det här är en stor poängminskning – vänligen ta itu med det!” Min mysiga en-säng vid stranden har nu noll poäng. Men det rankas fortfarande som B. Små segrar!

Att rensa ditt hem med kackerlackor är tack och lov mindre betungande än det är i den verkliga världen. Allt du behöver göra är att gå över dem och de kommer att försvinna i en explosion av söta stjärnor. (Var det så enkelt …)

Två månader av övergivande är allt som allt inte så illa. Men vad händer om du lämnar din stad ensam i ett år – eller, ännu bättre, ett helt decennium?

För att ta reda på ställde jag in min Switch-klocka till 31 juli 2030. Resultatet lades bara till Djurkorsning’s Twilight Zone atmosfär. Mot alla kända botaniklagar överraskades inte Okay Cay av ogräs. Även biologiska processer tycktes avbrytas i tid. Inte en enda bybor åldrad per dag – även om var och en av dem hade någon form av snarky quip. Till och med den enstaka kyla Tammy passivt aggressivt kallade mig en hägring. Sann för att utmana Rudy utmanade mig till en tyngdlyftningstävling. Det finns en mängd vetenskaplig litteratur som dokumenterar det faktum att muskelmassa tappar naturligt och är svårare att packa på med åldern. Rudy är alltså tydligen ålderslös.

Bäst av allt verkar ett decennium bort få Happy Home Academy att kyla sina pretentiösa britches. Under 2020-talet fick min inkorg bara ett chidingmeddelande.

Med andra ord, tenderar att Animal Crossing: New Horizons är ytterligare ett jobb du alltid kan skjuta upp ”till nästa vecka.”

Mer Djurkorsning: