Skip to content

PSA: Om Destiny 2s Osiris säger att han inte har nya uppdrag, fortsätt fråga

14 de maj de 2021

Destiny 2Säsong av gryningen började idag, och med det kom alla möjliga förändringar, inklusive återkomsten av den mystiska förvisade Warlock Osiris. Han har nya uppdrag för dig, men av någon anledning gillar han att dölja dem.

Osiris verkar vara den viktigaste uppgiftsgivaren den här säsongen, och som ett resultat kommer spelarna att spendera mycket av sin tid på att springa fram och tillbaka till sin nya Sundial Spire on Mercury. När du väl kommer tillbaka för att lämna in ett genomfört uppdrag, visar han dig inte alltid automatiskt sina nya.

Jag har stött på hans tomma lager flera gånger – bara för att närma mig honom omedelbart efteråt och hitta en handfull nya uppdrag att hoppa in i.

Där detta verkligen ledde mig vilse var efter min första körning genom spelets nya soluraktivitet, som kräver det nya $ 10 säsongskortet. Jag gick tillbaka till Osiris och han mumlade något om konstiga föremål som fungerade mystiskt och troligen stavade undergång för staden, men det var det. Inga nya uppdrag dykt upp på min skärm och kartan visade inga nya sevärdheter.

Jag visste dock att det måste finnas fler obelisker för att aktivera. Säker nog, någon annan folk har hade liknande problem där strävan efter att aktivera den på Mars inte automatiskt lekar. Efter att ha återvänt till Osiris, som inte var markerad på kartan som att ha något annat att berätta för mig, dumpade han tre nya uppdrag på mig, inklusive den jag behövde för att få Mar’s Obelisk igång.

Jag vet att Osiris gillar att hålla hemligheter, men huvudberättelserna bör inte vara en av dem!