Skip to content

Låt inte FOMO Ruin Animal Crossing: New Horizons For You

13 de maj de 2021

Jag fick mitt första tillfälle att prova lite onlinespel Animal Crossing: New Horizons helgen före sist. Min syster och min vän besökte min ö så att jag kunde ge dem några av de saker jag hade samlat på mig under min extra två veckor med spelet. De tog nya passformar i klädaffären Able Sisters, som ännu inte hade kommit i sina spel, och förundrade sig över hur stort mitt hus var. Efteråt kunde de inte sluta rusa om min ö i förhållande till sin egen.

”Vänta bara!” Jag sa till dem, lite besvärade av deras reaktioner. ”Dina öar kommer snart att bli lika utvecklade som mina. Jag är bara några veckor före dig! ”

Animal Crossing: New Horizons är tänkt att vara en ganska chill-upplevelse, men spelare kan gå vilse i jakten på pengar och öuppgraderingar. Djurkorsning är vad du gör det. Det finns inga brådskande mål och ingenting behöver åtgärdas omedelbart. Jag tycker att serien är som bäst när du bara spenderar tid på att gå (inte springa!) Runt din ö och prata med dina grannar utan att verkligen göra någonting.

Det är lätt att jämföra dig själv med de omkring dig. Som en konstig form av ”rädsla för att missa”, annars känd som FOMO, kan detta fenomen få dig att känna att du befinner dig i stillastående eller kanske till och med går bakåt. Men bara för att vänner har gifte sig, hittat bra jobb eller flyttat till storstaden betyder det inte att du på något sätt ligger bakom schemat om du inte har gjort det. Alla rör sig i sin egen takt. Ibland är valet inte ens ditt tack vare din bakgrund eller ekonomiska situation, som är en helt annan mask med burk.

Djurkorsning är på samma sätt. Vi har sett otrolig saker komma ut ur Nya horisonter sedan den lanserades den 20 mars, men hur utvecklingen är inbyggd Djurkorsning betyder att spelare och deras öar utvecklas i olika steg. Saker blir ännu mer olikartade när du tar dig tid att resa – att ändra datum på din Switch för att påskynda händelser i spelet – med i beräkningen. Några av de mer imponerande öarna som gör rundorna är helt enkelt omöjliga att skapa inom en vecka Nya horisonter har varit tillgängligt, men det har inte hindrat spelare från att eftertrakta dessa futuristiska visioner offentligt.

Jag klandrar inte någon som tittar på mer utvecklade Djurkorsning öar och känns som att de går miste om när de återvänder hem. Det kan vara frustrerande att veta att det finns en hel värld av karaktärer, kläder, möbler och hantverksprojekt där ute som du inte kan komma åt än. Men till skillnad från verkliga livet, lyckligtvis kommer dessa funktioner definitivt att vara tillgängliga för dig. Det tar bara tid. Så ta några av dina favoritfrukter, dela ut dem till dina grannar på ön och andas. Nya horisonter går ingenstans och ganska snart kommer vi alla att spela exakt samma spel.