Skip to content

Hur man når toppen av Hyper Scape’s Lobby Tower

11 de maj de 2021

Det finns ett torn i Ubisofts nya kampkunglighet Hyper Scape. De flesta människor är mycket dåliga på att klättra i tornet. Låt mig berätta hur du når toppen av tornet.

Det finns inget särskilt speciellt med tornet, förutom att det finns där. Det är mittpunkten i lobbyspelarna som hamnar mellan matcherna, och när du ser något sådant måste du bara skala det. Detta infall utvecklas till en biologisk nödvändighet att graffit själv på sidan av Maslows behovshierarki så snart du ser en eller två andra människor stå uppe. ”De gjorde det,” tror du, ”så varför kan jag inte? ” Dessutom kan kampkungar vara svåra för egot. Ibland vinner du, men andra gånger släpper du in och blir splattad så snabbt att även att komma på exakt 69: e plats inte ger dig den svagaste antydan till glädje. Du måste komma ut på toppen på något sätt. Allt detta innebär att, i en given Hyper Scape lobby, en hel röra av spelare försöker skala det tornet.

Som någon som tillbringade större delen av igår med att försöka klättra i tornet med samma slags svettiga desperation som så småningom fick mig att göra en enda korg i Övervakning efter 50 timmars speltid beklagar jag att meddela dig att det faktiskt är väldigt enkelt.

Först, här är några metoder jag försökte som inte hjälpte mig att klättra i tornet:

  • Hoppar på någon annans huvud.
  • Hoppar under väggens utsprång för att glida uppåt.
  • Glider innan jag hoppade för att bygga fart.
  • Slår på sidan av tornet med min stafettpinne innan andra delen av mitt dubbla hopp.
  • Slår på sidan av tornet med min stafett efter andra delen av mitt dubbla hopp.
  • Att slå kraftfältet bredvid tornet med min stafett när som helst under mitt dubbla hopp.
  • Hoppar till den högsta flytande kuben i mitten av lobbyn och hoppar därifrån till tornet.
  • Gör ett roligt litet drag.
  • Att slå andra människor med min stafett.
  • Förbannande gud.

Jag har sett andra spelare testa liknande teorier, bara för att så småningom kasta upp sina händer och vänta rörligt på att lobbytimern går ut. Det visar sig att inget av detta var nödvändigt. Allt du behöver göra är att dubbelhoppa normalt och sedan trycka på framåtknappen vid höjdpunkten. Låt bli tryck på framåtknappen i början av ditt hopp eller när som helst innan du har nått höjdpunkten för ditt hopp. Det är allt. Det är tricket. Om du gör det rätt kommer din karaktär att magnetisera på väggen och klättra över hindret. Varsågod. Du gjorde det.

Inget av detta spelar någon roll. Det är inte på något mätbart sätt en viktig del av spelet. Jag kommer förmodligen inte att bry mig om detta på ungefär två dagar. Ändå hatar jag just nu att det är så enkelt att nå toppen av tornet av skäl jag har problem med att artikulera. Jag antar att jag ville ha åtminstone något mystik med det? Eller för att det ska vara en sak som bara sporadiskt kan uppnås, som Övervaknings basket? Eller heck, för att det ska involvera lagarbete på något övertygande fånigt sätt, som att hoppa av andra spelares huvuden. Sedan skulle det finnas en hemlig klubb för Tower People, och det kändes förtjänat – som om vi arbetade tillsammans för att åstadkomma något, och när det blev dags för den efterföljande matchen skulle vi tveka en sekund innan vi skjuter varandra.

Jag är också upprörd för att jag tillbringade hela min lobbytid igår och försökte vara någon form av dubbelhoppdetektiv, när jag faktiskt bara generade mig själv. Hur som helst, grattis. Du kan klättra i tornet nu. Så kom upp dit. Har en boll. Utsikten är bra.

Rekommenderade berättelser