Skip to content

Fem sätt att suga i Halo Nå Beta

23 de maj de 2021

Vem i helvete skjuter och slänger granater mot sitt eget lag? Någon som vill misslyckas i Halo Reach-beta, det är vem. Här är några praktiska tips för människor som verkligen vill suga.

Vad kvalificerar mig att berätta för dig hur du suger på Halo Reach-beta? Till att börja med, det är jag på skärmdumpen ovan, efter att ha glömt vilket färglag jag kämpade för den första dagen i tidig beta. Nå beta-spelare kan till och med ladda ner ett klipp av mig som gör det online.

Till mitt försvar var jag väldigt trött, men ännu mer i mitt försvar, jag suger verkligen på Halo. Just nu, när vi pratar, finns det någon på min Xbox 360 som pratar via Xbox Live och frågar mig om jag är där. Jag har ingen aning om hur det händer, eller vem som försöker prata med mig. Gick jag av misstag med på en fest? Ingen aning!

Så ja, jag är perfekt för jobbet.

Tänk nu på att detta inte är hur man ska vara en idiot i Halo Reach Beta. Det här är inte saker du bör göra med avsikt. Det borde komma naturligt, som skörbjugg.

Tips ett: Glöm vilken färg du spelar som
Vänlig eld händer hela tiden i verkliga livet, och dessa killar har fördelen att de kan sänka hakan för att titta på vad de har på sig. Vi har inte den lyxen i Halo Reach, åtminstone inte förrän vi dör. Jag är ärligt ledsen att de två personerna på bilden ovan var i den mottagande änden av min vilseledda vrede, men jag suger, och det är precis vad jag gör.

Ska jag be om ursäkt för vem jag är? Jag gör det dagligen. Inte bara för människor jag känner heller. Slumpmässiga människor på gatan. ”Ledsen för vem jag är, Mr. Ice Cream Truck Driver!” Jag tycker det är katartiskt.

Tips två: Ignorera de andra vapen
De skulle inte ge dig ett gevär om de inte trodde att det var helt kapabelt att få jobbet gjort. Visst, killar verkar springa framåt mot dig och ignorerar helt kulorna som rippar i deras sköldar medan flerfärgade ljusblixtar sprutar från det mycket avancerade främmande vapnet de har till sitt förfogande. De suger inte. Det är deras problem, inte ditt.

Dessutom är geväret perfekt för …

Tips tre: Melee Everything and Everyone
Visste du att det finns en knapp som får dig att slå människor? Jag kommer inte ihåg vilken det är, men när du upptäcker det, slå det hela tiden. Det spelar ingen roll om din motståndare (den röda killen, eller möjligen den blå killen) skjuter raketer i din allmänna riktning eller på andra sidan kartan. Han eller hon ber bara om att bli smackad.

Om någon kommer tillräckligt nära dig för att detta ska fungera, kom ihåg att glömma vilken knapp som gör det i ögonblicket. Om du har tur kan du granatera dig själv till döds.

Och om din motståndare är för långt borta finns det alltid …

Tips fyra: Använd dina rustningar alltid
Du har en jetpack! Varför är dina fötter på marken? För att du tror att det gör dig till ett enkelt mål? Uppenbarligen suger du inte tillräckligt och är förmodligen i fel klass. Halo Reach ger dig särskilda krafter, och med särskilda krafter kommer det särskilda ansvar att använda dem i varje möjligt ögonblick, oavsett om du behöver eller inte. Ingenting förbluffar och gläder dina mer skickliga motståndare än synen på att du poppar in och ut ur synlighet med jämna mellanrum, eller att du tålmodigt måste vänta till sidan för att döda dig medan du spelar med din oskadliga sköldaffär.

Tips fem: Vi behöver inga stinkin-mål
Bungie ger oss ”speltyper” fyllda med ”mål” som enbart ”riktlinjer” för hur vi skulle kunna spela, om vi skulle besluta att inte suga så mycket som vi normalt gör och få slut på ”flygresor”. Du är här för att döda människor, inte bära någon flagga till en glödande plats på marken eller ta ut fiendens generatorer. Bara för att alla andra står vid flaggan och ser skyddande ut, betyder det inte att du inte borde vara på andra sidan kartan, engagerade i hårda slag mot andra spelare som inte har någon aning om vad de gör.

Genom att följa dessa fem enkla steg kan du en dag hitta dig själv att bläddra igenom dina sparade videoklipp i Halo Reach-beta, och vinka på alla de hemska sakerna du har gjort fel. Vissa människor vill hellre återuppleva sina stora triumfer, men vi suger, så vi tar vad vi kan få.

Dessutom är det inte som att dina misstag kommer att visas på förstasidan av en stor spelblogg eller något annat.