Skip to content

Ett enkelt tips för att hitta begravd skatt i Borderlands 2: s nya Pirate DLC

22 de maj de 2021

X markerar platsen.

jag spelar Borderlands 2har den nya DLC som har en titel med stor titel Kapten Scarlett och hennes pirats byte av många skäl, antar jag. Jag spelar det för de färgglada nya platserna, för de fåniga nya pirat fiender, för söt ny sand skiff (men boo på växellådan för att inte låsa upp den över hela spelet). Men egentligen, som med alla saker Borderlands, Jag spelar för bytet.

Det finns en massa av bra loot i den nya DLC, vilket jag antar är vettigt, eftersom ”loot” faktiskt är ett ord jag förknippar mer med pirater än någon annan fiendens undergenre. Se, jag är förmodligen ungefär 2/3 av vägen genom berättelsen uppdrag i Borderlands 2, och jag började känna mig lite fast med min nuvarande vapenbelastning. Jag hade ett anständigt gevär, ett medelhögt prickskyttegevär och ett riktigt bra hagelgevär. Varje vapen som jag hittade var på något sätt sämre än vad jag hade – jag hade inte haft det något ledsen något fantastiskt ”Oh eff ja, denna fantastiska glänsande sak kompletterar mig” känslan för länge.

Rätt utanför fladdermusen Kapten Scarlett, Jag hakade ett korrosivt gevär på 8 000 $. Trevlig. Strax därefter hittade jag mitt första meddelande i en flaska. Som det visar sig är uppdraget med flaskmeddelanden det enklaste sättet att få en stor uppladdning – men de är lite knepigare än de verkar.

Först måste du hitta flaskan – lätt eftersom de alltid är markerade som orange utropstecken på din karta. När du har hittat flaskan måste du gå till skattplatsen och hitta skatten. Först trodde jag att det här skulle vara lätt, men på det andra blev jag lite stumpad – döm inte! Miljöförvirring är inte något jag är van vid att göra i Borderlands.

Så i intresset av att hjälpa någon annan som har fastnat, låt mig ge dig detta råd: X markerar platsen. Det är vettigt, nej? Det här är pirater vi pratar om!

När du kommer över den andra skattplatsen och tänker ”Hmm, kanske var den lådan med sköldarna i den skatten …” Det var det inte. Du måste hitta X, och sedan måste du göra det som skattejägare har gjort sedan urminnes tider: Du måste gräva.