Skip to content

Användbara tips för att navigera på din Xbox One

21 de maj de 2021

Xbox One-gränssnittet har varit en källa till mycket glädje och frustration i mitt hushåll. Xbox Lives Major Nelson satte ihop den här fiffiga videon för att hjälpa trassliga människor som jag att förstå allt.

Xbox One har snabbt blivit det centrala navet i mitt vardagsrum – vi använder det för spel (förstås), Netflix för barnen – jag prenumererade till och med på kabel-tv för att dra nytta av OneGuide. Jag njuter av systemet. Jag skriker också på det. Mycket.

Jag hade ingen aning om att jag kunde säga ”Xbox Select” för att ta fram appspecifika kommandon. Jag hade precis sagt ”Xbox Gå till Netflix” medan jag redan var i Netflix för att göra det.

Larrys tips är välkomna. Helvete, någons tips är välkomna.