Skip to content

Tips för att spela Dragon Quest XI

17 de maj de 2021

Det är förståeligt om Dragon Quest XI är din första Dragon Quest—Det har inte varit ett nytt spel för en spelare i hemmakonsolen i serien sedan 2004. Det är lika förståeligt om havet av gammaldags menyer och stridsmekanik klämmer in i detta 100-timmars spel skrämmer dig. Jag har älskat Dragon Quest i 30 år. Jag är här med en video full av 11 tips

Det är ett tips för varje 2,727 år!

Till exempel kan du ganska enkelt bygga en grupp med fyra fysiska angripare med dubbla funktioner för att maximera oddsen för att besegra Dragon Questär notoriskt hala, ökänt upplevelse-spetsiga Metal Slimes super tidigt i spelet. Två av dina karaktärer (Jade och Rab) kan utrusta klor från det ögonblick du möter dem, vilket innebär att de kan slå två gånger per omgång istället för en gång. Lås upp de ”dubbla svängande” färdigheterna för hjälten och Erik, och det är åtta attacker per tur. Fler attacker är bättre, eftersom Metal Slimes tenderar att undvika var tredje attack. De har bara fyra träffpunkter, och du kan bara ge en skada åt gången, så du vill definitivt spela dessa odds.

Jag har tio tips till – för bara 11 skulle räcka för Dragon Quest XI, självklart.

Det här är kanske det enda tipset du behöver: bara koppla av med det. jag spelade Dragon Quest XI under ett år, ungefär en halvtimme i taget, efter att ha tagit en dusch och innan du gick till sängs. Jag har spelat många Dragon Quest spel på det här sättet, och jag fortsätter spela dem på det här sättet. Det är berättelser om sänggåendet.

Hej, så beskrev jag spelet i min recension!

Du kunde prenumerera på vår YouTube-kanal, om du gillar videor så här!
Det finns till och med en spellista med alla mina andra videor. Wow!