Skip to content

Player Spotlight: RCTech

27 de juli de 2021

Axie blir mer än ett spel. För många är det en digital nation där de har hittat vänner, ekonomiska möjligheter och en rolig tävlingsstridsscene. RCTech är utförandet av denna trend. Vi satte oss ner med denna legendariska Axie-kämpar för att lära sig mer om vad som driver honom framåt och hur han ser på Axies framtid!

1. Berätta lite om dig själv och hur du kom till Axie.

Jag kom in i Axie Infinity efter att jag såg Joshbakeds ström tillbaka hösten 2018. Jag såg spelet och kände genast igen potentialen. Detta var långt tillbaka när vi fortfarande hade auto-strider. Striderna var (även vid den tiden) fantastiska och jag hade aldrig sett ett spel där du hade så mycket kontroll över dina tillgångar. Jag bestämde mig ett par månader senare för att börja streama och gå med i mina första Axie-turneringar. Det var jättekul och en fantastisk upplevelse. Det var där jag träffade många spelare som fortfarande är mina vänner den här dagen.

2. Du är stor i den konkurrenskraftiga PvP-scenen, vad gör Axie roligt och konkurrenskraftigt för dig?

Axie-strider för mig måste vara som alla andra sporter: utmanande. Jag har ingen spelbakgrund men jag vet tävling; Jag var amatöridrottsman innan en skada avslutade min karriär. Att tävla i Axie har faktiskt gett mig ett nytt konkurrensutsättning för att fylla det tomrummet.

Skaparen av Axie-rörelserna är ett geni för hur de passar ihop. Metan fortsätter att förändras och spelare odlar galna kombinationer, som jag måste lösa och skapa effektiva räknare för.

RCTech är en topp PvP-konkurrent i turneringar som Infinity Cup

3. Vad betyder spel att tjäna för dig?

Allt. Det är förmodligen den främsta anledningen till att jag stannade hos Axie och bestämde mig för att göra det till min karriär. Det var ingen mening för mig hela mitt liv att spela många spel utan att belönas för din ansträngning. Axie made är ett roligt, konkurrenskraftigt spel. Men det faktum att det faktiskt belönar mig och hjälper mig i verkliga livet gör det speciellt.

4. Vad är du mest upphetsad för för Axies framtid?

Jag är glad över de oändliga möjligheterna relaterade till Axies land. Jag skulle gärna ha ett gym i Pokémonstil på min egendom. Där skulle folk behöva slå Lev0x-medlemmar för att få vissa belöningar. Jag väntar väldigt tålmodigt.

5. Har du några råd till nya spelare? Hur kan någon bli en Axie-topptränare?

Min första fråga till nya spelare: Hur illa vill du ha den? Jag satsade på två år för att vara i den position där jag befinner mig nu. Då var det faktiskt mycket riskabelt att ägna ditt liv åt detta. Spelet var inte lika kul och samhället var litet. Det är nu klart att Axie kommer att revolutionera spel så att riskerna har minskats dramatiskt.

Jag gav upp en massa saker för att vara med i Axies oenighet varje dag. Tillbringade inte din tid på att klaga i Discord, utan försök lära dig av människor och få det att fungera för dig.

Glöm aldrig att du är ditt eget företag i Axie Infinity. Det betyder att du är ansvarig för varje beslut du fattar. Så varje Axie du köper, varje markförsäljning och varje vän du gör kan vara ytterligare en möjlighet.

Många gånger ser jag människor tänka att vissa problem måste lösas direkt av Axie-teamet eftersom de säger det. Det är inte så det kommer att fungera, du är gäst i Discord. En gäst med många privilegier om du bidrar till samhället. Slutligen: Tänk ALLTID på hur du kan förbättra samhället med dina egna talanger. Axiesamhället kan inte växa om vi inte arbetar tillsammans med våra egna unika färdigheter och förmågor.

6. Vad är din personliga vision för Axie?

Jag hoppas att vi kan växa till en plats som har 4 års Axie-erfarenhet är lika med en universitetsutbildning. Jag lärde mig mycket mer om ekonomi genom Axie än i skolan medan jag tjänade mer än i mitt ”verkliga värld” -jobb.

7. Vad gör Axie speciellt jämfört med ett normalt traditionellt spel?

Du kan spela dig till ekonomisk frihet. Är det en garanti? Självklart inte. Men det enda som håller dig tillbaka är ditt mod att göra saker. Många människor tänker inte för sig själva och vill bara följa människor, vilket inte är ett brott men klagar inte om du inte lyckas. Du måste vara ödmjuk nog för att lära dig och arrogant nog för att skapa din egen plan.

8. Vad visste du om Blockchain innan Axie?

Inte mer än någon annan person, jag hörde talas om Bitcoin men jag blev aldrig utlöst för att lära mig mer om det. Det hela verkade väldigt svårt. Jag gjorde ett par små investeringar i altcoins för länge sedan, men när jag tittade tillbaka visste jag inte vad jag gjorde för det mesta.

9. Vad gör du nu i Axiesamhället?

Allt jag gör i kryptorummet är vanligtvis kopplat till Axie. Jag har mitt passionprojekt RC Axie Cards, där jag visar Axie Art av hög kvalitet som så småningom kan användas i Lunacia. Jag är också delägare i Lev0x eSports tillsammans med Dabozz, här guidar vi begåvade spelare till pro nivå och jag försöker tävla på högsta nivå själv.

Min senaste prestation är att vara en rådgivare / community mod för AxieTree. Jag gillar verkligen deras vision för Axie Community. Axie behövde en sådan produkt under en tid på grund av den vansinniga tillväxten de senaste månaderna. Vi lanserar den 25 december och vi kan inte vänta med att visa er alla kommande funktioner.

Tack vare Jihoz och Psycheout hade jag en 2-årig Axie-utbildning om vad det innebär att skapa ett samhälle och hur man håller de höga kraven på AI levande i dessa projekt. Så för alla som vill ta steget upp i samhället är mitt råd: Var dig själv, få vänner, ta chanser och det viktigaste: Spela Axie varje dag!

Frågor?

🌟 Gå med i Axie Discord

Ie Axie Infinity Whitepaper

Ie Vanliga frågor om Axie Infinity