Skip to content

Hur får du dina vänner och familj att spela Axie!

25 de oktober de 2021

Med lanseringen av Alpha har vi sett en god tillväxt i Axie -gemenskapen och har till och med börjat se vanliga användare lära sig spela!

Den här veckan satte vi oss ner med Muhd ​​Amrullah, en Axie-spelare som har haft stor framgång ombord på krypteringsnyheter i vår applikation.

Amrullahs insatser ombord tog först vår uppmärksamhet när han lade upp en tweet med en beskrivning av sin mors Axie-äventyr.

Twitter -avatar för @Muhd_AmrullahAmrullah @Muhd_Amrullah.@AxieInfinity har klarat det! Den enda krypto -appen som tog sig till mammas telefon .. NÅGONSIN. hon får också sin första plånbok @metamask_io, väljer hon sina 3 Axies från marknaden helt själv, nu tävlar de om potionerna. 2020 kryptoadoption är spännande! Grattis till teamet #stolt Bild

14 januari 2020

8 Retweets: Axie1_Puff:

Hur började din mamma med Axie?

Att få mammas adoption för något krypto var svårt men jag hade en plan. När jag började spela Axie intensivt såg jag till att fångmusiken kunde höras i hela mitt hushåll. Alla i min familj blev nyfikna: ”varför är inte Amrullah på sina möten eller på jobbet?” Så jag sa till min mamma att jag skulle leka hela dagen och unna henne mat med den lilla Axie-förtjänade ETH jag tjänade. Hon var som, ”är det möjligt? Från ett spel? ”. Så jag började visa henne hur man dödar monstren.

Hon var väldigt skeptisk, men det var på tredje dagen som hon kom fram och började be mig att ladda ner spelet till henne på sin telefon. Med nya användare vill du absolut hålla dem under hela nedladdningsprocessen. Jag hade satt upp Metamask mobilplånbok och vi öppnade en bärbar dator för att titta på de tre axlarna hon behövde. Jag förklarade att vi bara borde leta efter Axies med hög skada så att vi kan döda monstren snabbare. Så hon letade efter det själv och på 10 minuter kom hon tillbaka och valde 3 som hon gillade. Jag betalade för hennes Axies, och hon började spela. Men jag sa till henne att jag kommer behöva tillbaka Axies. Så det fungerade också för att hon visste att dessa axlar i sig är värdefulla.

: slp:

Hur fick du Axie?

Spelet med stridsljud, musik och animationer är fantastiskt. Det lade till ett lager roligt som fördjupade min mamma. Ja, hon skriker och blir frustrerad när monstren dödade den första Axie, men bra spel tar dig genom upp- och nedgångar. Bra jobbat med att få svårigheten rätt!

Spola framåt några veckor, hon spelar fortfarande Axie. Ibland behövde jag hennes Axies tillbaka men hon bad alltid om det tillbaka på kvällen. så hon kunde spela mellan sina sysslor eller arbete.

Så viktiga lektioner:

  • Lek med musiken på.

  • Spela så mycket som möjligt.

  • När någon visar ett tecken på intresse, passa på att ladda ner spelet direkt på sin telefon. Spelet har en naturlig klibbighet, så låt dem vara efter det.

  • Låt dem tjäna dessa SLP. De kommer att älska det.

De senaste veckorna hade varit roliga eftersom alla som träffade mig slutade spela Axie. Det var roligt. Det faktum att folk var bekväma att interagera med Uniswap, Metamask efter att ha spelat Axie var en stor vinst för mig.

: Axie_Kotaro:

Vad är du mest upphetsad över och vad hjälper tillväxten att ta fart?

Jag tror att det finns en liten och stadig fart att använda SLP för att starta upp användare i Axie. Jag förstår helt att det började som ett experiment, men jag tror att det hade en antagningsnivå som bara betyder att det behöver mer raketbränsle till det. Mer ETH- eller DAI -inflöde till SLP -ekonomin hjälper spelare jag känner. Ett sätt är att få uppfödare att förbereda startpaketet Axie för nybörjare och låta dem betala och bränna SLP för att ha ”Promoted Axies” på marknaden. Alla kommer att tävla om uppmärksamhet och det kan till och med sorteras med taggar. På så sätt förblir ETH/DAI inom ekosystemet.

Folk jag introducerade för Axie spelar fortfarande Axie idag. De gillar spelningen, de gillar PvP -striderna och de gillar att de stimuleras att fortsätta spela. En sak som saknas är den interna kommunikationsupplevelsen i spelet eller utanför spelet. Jag skulle vilja kunna skicka en länk till en vän (det här kan vara en kopierad länk som jag kan skicka över WhatsApp eller FB för att bjuda in till en strid som omedelbart öppnar appen för den andra parten.)

Mer ny animation, mer innehåll, roligare kommer inte heller att skada!

: Axie_Stage1:

Några sista tankar?

Axie fyllde en lucka som jag kände saknade i kryptoadoption för nykomlingar ~ förmågan för någon att tjäna sin första krypto på ett lågt tryck, förlåtande på ett sätt. Du behöver inte slå in ett kort, du behöver inte oroa dig för vad krypto är.

Kanske nu är det dags att ombord de 1,3 miljarder människor på jorden som är strandade eller i karantän hemma 😉

Vi hoppas att du gillade den här intervjun med Amrullah!

Axie Infinity Team

Axie Infinity Discord– Vill du börja spela men är osäker på var du ska börja? Gå med i vår Discord, vår community kommer att svara på alla frågor du har!

Axie Infinity Twitter– Våra DM är alltid öppna 🙂