Skip to content

Holy Cayde-6, du kan köpa tillbaka dina gamla färger i Destiny 2

9 de maj de 2021

Tidigare idag, jag skrev om hur jag har spelat en hel del Destiny 2 dessa dagar. Jag rörde mig med Bungies lustiga god-mot-onda skjutare vid lanseringen och doppade sedan ut. Återvänder efter några år borta för det senaste Utöver ljuset expansionen innebar att jag skulle bekanta mig med en hel del saker, men ingenting kastade mig mer än det faktum att jag måste skilja mig från mitt noggrant kurerade Reefmade färgschema.

Det visar sig att du kan få tillbaka alla dina gamla skuggor.

!!!!!

Som Kotaku läsare ”The Stigs grafiska formgivare kusin” Pekat utkan du återköpa valfri skuggare. Eller hur? Jag kan inte tro att befälhavaren Zavala inte berättade för mig den andra gången jag loggade in igen. Hatttips här är till The Stig’s, men jag skulle också gärna vilja påpeka detta tips för alla Destiny 2 läsare som inte spelar kommentarerna från Kinja-inlägg. För att hitta några gamla skuggor – det här är de anpassningsbara alternativ för förbrukningsvaror som gör att du kan ändra färgerna på din utrustning – följ bara dessa steg:

  1. Öppna din karaktärsmeny.
  2. Gå till fliken Samlingar.
  3. Klicka på Flair-märket.
  4. Välj rutan Shaders (andra från vänster i det övre vänstra hörnet).

Ja, du tittar på ett kompendium över alla Shaders du kan tjäna för din Guardian. För en handfull Glimmer – och i vissa fall två legendariska skärvor – kan du ”återfå” alla du tidigare har låst upp. (De indikeras med en mörkgrå ikon, medan fortfarande låsta Shaders indikeras med en något mörkare grå.)

Att det inte finns en säljare i tornet (eller något annat socialt utrymme) som bara kommer att sälja dessa är löjligt och är ännu ett exempel på Destiny 2 saknar mycket uppenbara livskvalitetsfunktioner. Vad mer, såvitt jag kan säga, finns det inget sätt att ordna den här menyn snyggt utöver de fyra vanliga undermenyerna. Du kan inte sortera dem alfabetiskt. Du kan inte filtrera dem efter färg. För en blygsam summa av lättuppkomlig valuta kan du ändå köpa alla de Reefmade du vill ha. Och det gör mig väldigt glad.

Mer Destiny 2: Beyond Light