Skip to content

Fallout 4-spelare: Du kan uppgradera Silver Shroud Armor

19 de maj de 2021

Om du är något som jag har du tillbringat större delen av din tid i Fallout 4 klädd i en skiffergröna och en flisduk. Det beror på att du har på dig Silver Shroud Armor, en bra pansaruppsättning i ett stycke som du kan få från ett tidigt spel.

Det här inlägget innehåller några spoilers för Silver Shroud sidquest. Om du inte har gjort det, gör det!

Jag spelar en karaktär med mycket låg styrka, så Silver Shroud rustningen är perfekt för mig. Jag behöver inte bära runt en massa tunga pansarstycken, och jag får också ökningar i min smidighet och uppfattning. Här är något jag fick reda på i går kväll: Du kan uppgradera din Silver Shroud pansar, som hjälper den att skala med din karaktär.

Själva rustningen erhålls som en belöning för att fullfölja sidokvoten Silver Shroud. Om du inte har gjort det, gör det – det är en cool uppdrag och belöningen är värt det. Du kan börja uppdraget genom att ställa in Silver Shroud Radio, som du bör hämta antingen i Diamond City eller i närheten av öster.

Förutsatt att du lyckades hålla Kent (ghoulen som ger dig uppdraget i första hand) vid liv genom det hela, kan du återvända till honom i Goodneighbor’s Memory Den och få honom att uppgradera din rustning.

Jag fick reda på uppgraderingen helt av en slump, och jag är verkligen glad att jag gjorde det. Det kostar ingenting, och det höjde min rustning fysiska och energiförsvar värderingar från 42 till 57. Enligt de Fallout 4 wiki, den första uppgraderingen låses upp på nivå 25. Det finns ytterligare två uppgraderingar tillgängliga efter den här: På nivå 35 kan du sparka dess försvar upp till 70, och på nivå 45 kommer de att gå upp till 87.

Jag tänkte att jag skulle kasta det där för alla andra som bär den här rustningen och kanske inte har insett att de kan uppgradera den. Det är trevligt att karaktärer med låg styrka som min kan ha en kvalitetsuppsättning av ljus rustning som är i nivå med dem. Det är mindre goda nyheter om du, precis som jag, kanske blir en trött på att ha på dig samma sak i så många timmar. För allt jag vet finns det en bättre färg av lätt rustning där ute. För nu tar jag uppgraderingen.

För att kontakta författaren till det här inlägget, skriv till [email protected].