Skip to content

5 dolda pärlor av plattformsgenren som jag gillar mest och som jag rekommenderar att prova

5 de juli de 2022

Jag är säker på att han plattformsgenre Det är en av de mest jag har spelat i mitt liv. Det finns fantastiska exponenter, för att inte tala om den där underbara eran av Disney-spel som fyllde min barndom. Men det finns också mindre kända titlar som jag har spelat de senaste åren och därför rekommenderar jag att du provar dessa 5 dolda pärlor. Missa det inte!

5 föga kända plattformsspel som jag rekommenderar dig att prova

Då lämnar jag dig 5 plattformsspel att jag rekommenderar dig att prova om du gillar genren och att de inte är särskilt kända, men de är väldigt intressanta.

1.Onirike

Utvecklad av den spanska studion Devilish Games, är Onirike en återgång till kärnan av 90-talets plattformar och filmerna från Tim Burton. I den här titeln fördjupar vi oss i en värld full av fantasi, surrealism och äventyr så speciell att vi måste besöka minst en gång. Dessutom har den en helt enkelt underbar spansk dubbning.

2.Trine

Jag ansåg inte att Trine var ett lite känt spel, men sanningen är att när jag nämner det är det ingen som vet det. Det är en saga till denna dag 4 titlar där vi förkroppsligar tre karaktärer: en magiker, en krigare och en bågskytt. Nåden är att var och en har ett sätt att ta sig runt hinder och vi kan kombinera dem som vi vill. Dessutom, om vi spelar i multiplayer, är upplevelsen väldigt rolig, för att inte tala om skönheten i världen omkring oss.

3. Förlorade ord: bortom sidan

Magin med Lost Words: Beyond the Page ligger i det faktum att för att röra oss vid vissa ögonblick i spelet kommer vi att göra det genom sidorna i en dagbok. Sedan kommer vi att använda de skrivna orden i rätt ordning och saker kommer att börja hända. Ett mycket smart sätt att tänka på plattformar, samt att vara en annan härlig titel.

4.omno

Omno fördjupar oss i en vild värld från en annan era där vi måste utforska, övervinna hinder och lära känna miljön från denna speciella huvudpersons hand. Skapad av bara en personJonas Manke, den här erbjuder oss vissa pussel och utmaningar i en mycket andlig resa.

5.Inuti

Från skapare av Limbo Insidan anländer, mycket i linje med sin föregångare. I denna förkroppsligar vi också ett barn som glider genom en dekadent värld och måste möta alla möjliga hinder om han inte vill hitta döden på nästan alla möjliga sätt.